Vinyl

marmoleum nivilon fibo De Karpettenhoek Nijmegen

Vinyl vloeren

Het comfort van vinyl ervaar je onmiddellijk na het leggen van de vloer. De geluiddempende werking maakt het interieur stiller en vermindert de contactgeluiden aanzienlijk. Het voelt nooit koud aan en bovendien zijn alle collecties geschikt voor vloerverwarming. Een vinylvloer is een veerkrachtige, slijtvaste kunststof vloerbedekking, welke geschikt is voor iedere ruimte.

Vinyl vloerbedekking is in vele verschillende soorten te krijgen en leverbaar in breedtes van 200, 300 en 400 cm.. Wij hebben een verscheidenheid aan dessins en kleuren in onze uitgebreide collectie.

Voordelen van vinyl vloeren

Onderhoudsarm
Het grote voordeel van vinyl zit hem in het onderhoud. Vinyl heeft nauwelijks verzorging nodig en is makkelijk schoon en stofvrij te houden.

Geschikt voor vloerverwarming
Bij een vinylvloer is het tevens mogelijk om vloerverwarming aan te leggen. Op deze manier behoudt je altijd een aangename temperatuur in huis.

Aangenaam warm aan de voeten
Ook zonder vloerverwarming heb je bij vinyl geen last van de koude voeten. Het voelt namelijk van nature prettig aan bij blote voeten.

Uiterst veerkrachtig
Vinyl heeft daarbij een zeer veerkrachtige eigenschap. Dit merkt u niet alleen wanneer u er op loopt maar zorgt er ook voor dat deukjes door hakken of meubels eenvoudig wegtrekken.

100% Antistatisch
Door de antistatische eigenschap blijven stofdeeltjes niet kleven aan een vloer van vinyl. Dit maakt het erg geschikt voor mensen met allergieën of ademhalingsproblemen. Daarnaast zorgt het ervoor dat de vloer erg gemakkelijk schoon te houden is.

Geluiddempend
Door de veerkrachtige zachtheid van vinyl worden hinderlijke geluiden gedempt. Dit zorgt voor een prettige akoestiek in de kamer zonder echo’s.