Tapijt

tapijt desso De Karpettenhoek

Tapijt

Door de enorme keus in kleur, structuur en dessins laat tapijt zich goed combineren in ieder interieur. Daarnaast zorgt tapijt voor een warm en huiselijk gevoel. Het is zacht aan de voeten en tevens de meest geluiddempende optie onder de vloeren. Het is niet voor niets een klassieker!

Voordelen tapijt

Geluiddempend
Door het huis lopen met hakken aan, terwijl iemand anders in diezelfde ruimte televisie aan het kijken is? Geen probleem! Tapijtvezels absorberen geluid, waardoor je minder last heeft van gewone leefgeluiden. Dit is niet alleen fijn voor je, maar ook uw (onder)buren zullen blij zijn met jouw nieuwe vloer.

Nooit meer koude voeten
Een tapijten vloer geeft niet alleen een warme uitstraling, maar voelt ook lekker warm en zacht aan de voeten. Op blote voeten lopen is nu een verademing!

Bespaar energie
Tapijt is een warmte-isolator. Tapijtvezels absorberen niet alleen geluid, maar ook warmte. De stilstaande lucht tussen de pooldraden vormt als het ware een barrière voor het ‘weglekken’ van warmte naar de constructievloer. Hierdoor bespaar je energie (in een strenge winter zelfs tot 10%!).

Safety first
Een tapijten vloer zorgt voor veiligheid. Uitglijden is verleden tijd en mocht je toch ten val komen, dan is de kans op verwondingen minder groot dan bij een harde vloer. Daarnaast is tapijt schokdempend, wat weer beter is voor uw spieren en gewrichten.

Een klassiek of juist modern interieur? De Karpettenhoek biedt een enorme keus tapijt aan, in uiteenlopende stijlsoorten. Er zit dus altijd een tapijt tussen dat past bij uw inrichting.