Marmoleum

forbo-marmoleum De Karpettenhoek

Een marmoleum vloer biedt volop decoratieve mogelijkheden. Marmoleum is leverbaar in vele kleuren en het is verkrijgbaar in banen, tegels en (click)laminaat. Het is uitsluitend samengesteld uit natuurlijke grondstoffen en is gunstig voor mensen die allergisch zijn voor huisstofmijt.

Uit de banen van marmoleum is elke gewenste vorm te snijden, waardoor een persoonlijk ontwerp gemaakt kan worden. Daarnaast is er marmoleum lasdraad. Elke marmoleumkleur heeft een bijpassende effen lasdraad waarmee prachtige effecten bereikt kunnen worden in de vloer.

Voordelen van marmoleum

Eenvoudig in onderhoud
Een marmoleum vloer, daar heeft u nauwelijks omkijken naar. Het blijft jaren mooi en zelfs na veelvuldig gebruik is slijtage nauwelijks aan de orde.

100% antistatisch
Stofdeeltjes blijven niet kleven aan een vloer van marmoleum. Dit zorgt ervoor dat het erg geschikt is voor mensen met allergieën of ademhalingsproblemen.

Zeer decoratief
De tijd van eentonige marmoleum vloeren ligt ver achter ons. Onze marmoleum vloeren zijn in een haast eindeloos scala aan kleuren en motieven leverbaar. Hierdoor is er altijd een vloer die aansluit bij uw interieur.

Isolerend
Door de isolerende werking van marmoleum blijft de kamer aangenaam op temperatuur en verliest u minder warmte. Dit is niet alleen aangenaam voor u maar ook voor uw portemonnee.

Geluiddempend
Naast warmte wordt ook geluid geïsoleerd door marmoleum wat zorgt voor een prettige akoestiek in de kamer.

Uiterst brandveilig
Marmoleum is niet alleen erg mooi en praktisch, het is ook zeer veilig. Door de moeilijke ontvlambaarheid hoeft u zich weinig zorgen te maken over de brandveiligheid van deze vloer.

Hygiënisch
Het is niet toevallig dat nagenoeg ieder ziekenhuis voor marmoleum kiest. Bacteriën kunnen zich namelijk moeilijk ontwikkelen op deze vloerbedekking wat het zeer hygiënisch maakt.

Bij gebruik van marmoleum moet de ondervloer egaal zijn.